Vækst i landet med god energi

Vækst i landet med god energi


Fantastiske virksomheder i Danmark skaber vækst, som vi alle bør være glade for. Erik Svanvig har forbindelse til mange af disse virksomheder. Det er vigtigt for et lands befolknings trivsel at landet har gode virksomheder, som kan tjene penge til landet, så den enkelte borgere bliver rigere. Derfor er det vigtigt at vores virksomheder fungerer godt og det ikke er ubehageligt at arbejde underen chef. Tag til foredrag med Erik Svanvig. Lær hvordan du udviser god energi som person og hvordan man samarbejde forskellige stillinger imellem. Jo bedre energi der er på jobbet des nemmere og rarere bliver det at at arbejde og man når, uden det bliver hårdere, mere end man ville nå i et dårligt arbejdsmiljø.

Det nytter ikke at chefen skælder ud eller at alle giver skylden til en anden. Vi har brug for fantastiske kolleger og arbejdsomgivelser hvis det skal være muligt at have fantastiske virksomheder. Jo bedre man har det når man arbejder des mere arbejder man. Vi skal være positive overfor hinanden og huske hinanden på at være positive. Hvis vi allesammen kan grine med på en joke og lige tage en kop kaffe med til ham ved siden af, så bliver stemningen ikke anspændt. Det går jo ikke at man er bange for hvordan de andre ser på ens dømmekraft eller om de koder det sammen med ens personlighed hvis man fejler i følge de andres mening. Hvis det til gengæld er i orden at fejle, vil færre være bange og flere byde ind med forslag til problemløsninger osv.
Tag mod til dig og vær den første på din arbejdsplads til at udvise god energi som person eller følg i den førstes fodsporog gør kunsten efter. Selv hvis det mod alt forventning ikke skaber vækst, så bliver arbejdpladsen et bedre og gladere sted at være. Udvis god energi overfor dine medmennesker. Ikke kun overfor dine kolleger på arbejdet, men også overfor dem du møder i dagligdagen.