Tryk der holder til brug og mange gange vask

Tryk der holder til brug og mange gange vask

Mange virksomheder kan godt lide, at der kommer logo på det arbejdstøj, som deres medarbejdere går rundt med. Men fordi meget af det tøj skal vaskes ofte, skal det også være noget tryk, som kan holde til at blive vasket meget. Det er typisk t-shirts tryk eller tryk på trøjer og bukser som man bruger. Der er forskellige måder man kan få trykket til at sidde på, ligesom der også er forskellige slags stof man kan trykke på. Alt efter hvordan man kombinere de forskellige vil der selvfølgelig være forskelligt resultat. Og her gælder det jo så om, at finde den bedste kombination, så man kan få trykket til at holde sig så pænt som muligt i så længst muligt tid.

Broderi på tøjet giver et slidtstærkt tryk

En af de bedste metoder man kan bruge er broderi på tøj. Her bliver logoet så at sige syet fast på tøjet, men syningen af samtidig også selve logoet. Det gør at det bliver et utroligt slidstærkt logo, som sagtens kan holde til at blive vasket igen og igen uden at man kan se det bliver mere slidt. Men broderi på tøj henvender sig ikke til alle former for tekstiler. Og der er i nogle tilfælde, hvor det ikke er muligt at skifte tekstilen ud, fordi man af sikkerhedsmæssige eller sundhedsmæssige årsager, skal have det tøj på, der er påbudt. Og så må man jo finde på andre metoder, hvis man stadigvæk godt kunne tænke at sig få tryk på tøjet. Men har man almindelige tekstiler at arbejde med, så er broderi på tøj klart den bedste metode at foretrække.

Få inspiration til hvordan det eventuetl kan laves

Hvis man ikke selv har så mange ideer til, hvordan man kunne få printet virksomhedens logo over på tøjet, kan man selvfølgelig også få noget vejledning og inspiration, når man kontakter de professionelle, som skal hjælpe en med at lave trykket. Her kan man for eksempel se forskellige udgaver af t-shirts tryk, og så finde ud af, hvad for en kvalitet og slags, man godt selv kunne tænke. Der er mange muligheder af vælge imellem, og som med så meget andet, så hænger pris og kvalitet også sammen her.

Få det lavet, så det ser godt ud

Hvis man kunne tænke sig at se lidt nærmere på de forskellige produkter, så finder man på Damepoloer med tryk
et stort udvalg af eksempelvis , broderi på tøj, og sammensætninger af forskellige slags tryk og tekstiler. Så kan man få en lille smagsprøve på, hvad der kan lade sig gøre. Hvis man har nogle mere specifikke spørgsmål eller forespørgsler, kan man selvfølgelig også finde en løsning på dette.