Trælegetøj til min niece

Da jeg lige har fået en lille niece, ville jeg jo selvfølgelig gerne give hende en gave. Noget legetøj. Men da hendes forældre er lidt økologiske, bestemte jeg mig for, at det skulle være trælegetøj. Derfor gik jeg på nettet for at se om jeg kunne finde noget billigt trælegetøj. Der findes flere steder på nettet, hvor man kan bestille trælegetøj online, men synes ikke lige jeg kunne finde det rigtige. Jeg måtte igennem nogle sider før jeg endelige fandt en hjemmeside, eller nærmere en trælegetøj webshop http://www.babytoys.dk/shop/frontpage.html.

Stort udvalg af legetøj

Jeg blev forbløffet over det store udvalg, der var at finde. De havde alt inden for togbane, biler, klodser og legemad i træ. Da jeg selv var helt vild med legemad dengang jeg var barn, synes jeg min niece skulle have sådan noget. Der var alle mulige slags mad, i flotte farver og lækre materialer. Jeg glædede mig ekstremt meget til at give det til hende. Selvom jeg godt ved, der er lang tid til, at hun rigtig kan begynde at bruge det. Men glæder mig til vi kan sætte os ned og lege. Lad som om vi er i køkkenet med vores legemad.

En ren succes

Da jeg gav min niece gaven, skulle hun selvfølgelig undersøge det. At dømme ud fra hendes ansigtsudtryk, blev hun rigtig glad for den, selvom hun nok ikke helt forstår, hvad det går ud på endnu. Hendes forældre synes det var en rigtig god ide, men noget trælegetøj. Selv havde de også tænkt på, at købe noget til hende. Men de havde haft en smule svært ved at finde noget på nettet. Og det de havde fundet, havde været så dyrt, at det næsten ikke havde været til at betale. Derfor blev de også overraskede og ekstra glade, da de hørte, hvor billigt jeg havde fundet det. Specielt at det var billigt legemad, da de også synes. at det er sjovt at kunne “gå i køkkenet” og lade som om man laver mad.

God holdbarhed

Nu har min niece haft legetøjet i nogen tid, og hun er stadig rigtig glad for det. Holdbarheden er rigtig god, og samtidig tager det ikke skade af, at blive kastet rundt, eller puttet i munden hele tiden. Farverne holder rigtig godt. Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg har købt trælegetøj på nettet.

Du kan blandt andet finde ud af her, hvad du skal kigge efter i trælegetøj: http://www.dr.dk/sundhed/dinsundhed/artikler/2012/0112155843.htm

Submit a Comment