Det er svært at finde mad det er lækker, men samtidig også er sund. De fleste restauranter der sælger mad giver ikke muligheden for at købe noget der er sundt, og de gange det er sundt smager det ofte ikke særlig godt. Du kan nu få både lækkert og sundt mad på . De har et bredt udvalg på menuen af meget forskelligt du kan vælge imellem. Hvis du har brug for noget at spise mens du er inde i byen, eller har haft en travl dag og derfor ikke har energi til at selv lave noget mad, kan du altid smutte forbi deres restaurant og få noget lækkert at spise, såsom en af deres Lækre salater. Hvis du ikke vil stå i kø, kan du også bestil onling og spring køen over når du kommer derned.

Produkter

Du kan bestille mange forskellige ting når du skal spise hos dem, du kan spise alt fra burger, sandwich til lækre salater. De tilbyder også en børnemenu, så du kan tage dine børn med og give dem noget lækkert at spise også. Du kan se deres udvalg på deres hjemmeside, hvor de giver dig al den information du har brug for omkring deres produkter. De giver en meget detaljeret beskrivelse af hver eneste af deres burger, sandwich og lækre salater – du kan være sikker på du ikke bestiller noget du kommer til at fortryde. Hvis du er meget sulten kan du bestile menuer, men hvis du kun vil have lidt at spise kan du også bestille separat. Hvis du er sulten, så skynd dig at bestille deres burgere, sandwich eller en af deres lækre salater!

Andre nyheder

De har fundet Danmarks Bedste Corporate Site awards, da de lanceret deres nye hjemmeside i 2014. Deres nye hjemmeside har gjort det muligt for alle gæster at bestille online for at kunne undgå køen i restauranten. Udover det tilbyder de også at betale med MobilePay og har noget der hedder “look and feel” på deres hjemmeside – derfor er der mange der har opdaget denne restaurant.