Spiller du badminton?

Er du en aktiv badminton spiler, har du også brug for noget ordetligt badminton udstyr. Det kan oftest være en stor jungle, at skulle handle nyt badminton udstyr ind, men en ting er i hvert fald sikker – nemlig at du skal bruge en badmintonketcher for at kunne spile. Derudover vil det også være godt med et par indendørs badminton sko. Dog er dette slet ikke noget krav, ligesom der heller ikke er noget krav til, hvad for noget sportstøj du spiller i. Det handler jo ikke om hvordan man ser ud, men om at dyrker motion og spille badminton.

Den rigtige ketcher er afgørende

Men som sagt, er en badmintonketcher det absolut vigtigste badminton udstyr for en spiller. Den rigtige ketcher gør dine chancer større for at vinde og samtidig vil du føle dig bedre tilpads med en god badmintonketcher både under kamp- og træningssituationer.

Køb de rigtige strenge til din badmintonketcher

Når du skal købe en ketcher, er noget af det vigtigste strengende. Du skal derfor kigge efter om den har over 100% pre-stretch, som er det der gør, at spændingen i strengene holder længere. Hvis din badmintonketcher mister spændingerne, bør du finde et sted, hvor de kan spænde dem op igen. Så sørg for at køb dit badminton udstyr  hos en online shop du stoler på.

Submit a Comment