SMS gateway giver butikkerne kunder

Der er ingen tvivl om at der er nogle mennesker som tjener masser af penge på at bruge en SMS gateway til at fange deres kunder. En storforbruger af SMS gateway er Jensens Bøfhus. De bruger den alt for meget og faktisk synes folk at det er irriterende. Men alligevel afmelder man ikke smser fra dem, da de jo altid lige smider et godt tilbud med som man ikke får andre steder. Det gør sms gateway til en smart markedsføringsløsning.

Alle kan finde ud af at bruge en sms gateway, det som er svært er selvfølgelig at få en  masse mennesker til at være med på ideen om at de skal have tilsendt gode tilbud på sms, men det kan man nu også godt. Det er bare et spørgsmål om at de folk som står i butikken er lidt vågne og husker at spørge kunderne om de vil tilmelde sig sms gateway med masser af gode tilbud, så kommer det faktisk helt af sig selv.

Det er også meget billigt at bruge en sms gateway, så det er da bare med at komme i gang hvis man gerne vil sende smser ud til sine kunder, for på den måde at tjene nogle flere penge end det man plejer at gøre. Det gode ved en sådan sms gateway, er at den er god til at bibeholde kunderne. Det er virker rigtig godt og de får valuta for de penge man bruger på at sende smser ud.

Submit a Comment