Hos Aalborg universitet tilbyder man en række fede linjer, som man kan se meget mere om på https://www.aau.dk/. Her kan man få et dybere indblik i, hvad det for det første kræver at komme ind på skolen og den linje man specifikt gerne vil ind på. Ofte er det også delt ind i første, anden og trejdeprioritering. Så kommer man ikke ind på den første linje, kan det meget vel være at andenprioriteten kommer i spil og i værste tilfælde bliver man nød til at tage tredjeprioriteringen.

Hos AAU har man ligesom mange andre steder, adgangskrav til de enkelte linjer. Så det er alt andet lige også noget, som man skal være klar over men det er ikke noget nyt under solen. Så har man i hvert fald mulighed for at få læst op og få forbedret de karakterer der er brug for at oppe sig på. Er det ikke lige Aalborg uni som sidder på de rigtige linjer, kan det være man kan finde en anden uddannelsesinstitution, som kan tilbyde det man går og leder efter.

Del viden med andre unge studerende

Det er super fedt og komme i et miljø, hvor alle interessere sig for det samme som en selv. Der kommer til at være en masse fede samtaler, diskussioner, opgaveløsning og meget mere, når det er man kommer på en institution som denne. Det er også her, hvor man rigtig går i dybden med det man reelt interesserer sig for. Der er mange fede muligheder på en skole som den man finder her.

Er man interesseret indenfor IT, er der rigeligt med mulighed for at blive bedre til det her. Her kan man specialisere sig indenfor erhvervsmæssig brug af IT, og hvordan man kan applikere det i daglig erhvervsliv. Det kan være man ender med at udvikle et smart system, som ændrer den måde man driver virksomhed på. Her får man i hvert fald de rigtige redskaber til at gøre sig klog på området og blive noget stort indenfor det.