Sælg dit hus selv

Sælg dit hus selv

Selvsalg af dit hus

Når det er blevet tid til at sælge ens hus, vil man naturligvis gerne have det meste ud af salget. Man kontakter ejendomsmægler, og forsøger at finde en fair pris som passer til husets værdi, beliggenhed samt markedet. Men man skal også betale ejendomsmægleren nogle penge, så det kan godt gå hen og blive en dyr fornøjelse at sælge sit hus. Det er derfor selvsalg er blevet til. Selvsalg er blevet populært, fordi man kan sælg selv og spare nogle penge der. Dog hvis man vil have en større chance for at finde en køber, er det ikke nok med at sætte et skilt og og slå salget op på diverse grupper på de sociale medier. Man er nødt til at bruge andre midler.

MitHjemTilSalg: Sælg selv

Via en hjemmeside, som hedder Mit Hjem Til Salg (www.mithjemtilsalg.dk) kan man oprette sig og lave annoncer omkring salget af dit hus. Det fungrer ligesom Gul og Gratis, men her drejer det sig om at sælge boliger. Det gode ved denne hjemmeside er at man kan få professionel hjælp til at sælg dit hus selv. Man kan også sælge lejligheder, det behøver ikke kun at være huse, som man kan oprette annoncer om på hjemmesiden. Læs mere på mithjemtilsalg.dk.

Få råd omkring salget

På Mit Hjem Til Salg kan man få råd omkring processen. Det vil sige hvordan man skal gå til projektet om at sælge sin bolig. På hjemmesiden kan man læse sig til, hvordan processen er, og hvis man har nogle spørgsmål, kan man altid stille dem til firmaets ejere. Der findes også en hotline, så man vil kunne stille sine spørgsmål til de professionelle, når som helst. Man er altid sikker på at kunne få hjælp. Og så er der også en del penge at spare, hvis man vælger at sælge sit hus på denne måde i stedet for at kontakte en ejendomsmægler. Denne metode er billigere og smartere.