Rygestop på den sjove måde

Rygestop på den sjove måde

Rigtigt mange mennsker i dag, ryger rigtig meget. Men tallene falder faktisk, idet samfundet er begyndt mere og mere at gå op i sundhed. Der er flere og flere det starter i fitness centrene, og begynder at leve en meget mere sundere livsstil. Folk er også begyndt at tænke over, hvad man putter i munden, når man skal have sine måltider i løbet af dagen. Alt dette er jo utroligt positivt. Men desværre er der rigtig mange mennesker som ryger, men som ønsker at stoppe, men de kan ikke. Når man skal stoppe med at ryge, handler det rigtig meget om vejle styrke og mod. For det er utroligt svært at stoppe med at ryge, da man bliver afhængig af det. Og når man ikke har fået en cigaret i lang tid, stiger trængere mere og mere, indtil dagen er gået. Har man ikke viljestyrken, er håbet ikke nye, for der findes nemlig mange forskellige alternativer til rygning.

El-smoke

Et helt ny fænomen er kommet på markedet, nemlig en e cigaret. Flere og flere bruger e cigaret, som et middel til rygestop. Det er nemlig bevist at folk har lettere ved at stoppe med at ryge, hvis de starter med at bruge en e cigaret. Istedet for man begynder at bruge plaster eller tyggegummi, er en el smøg meget mere effektiv. En el smøg består af 3 dele, et e cigaret batteri, en væskebeholder og et mundstykke. En ligner lidt en cigaret, bare som elektronisk cigaret.

Sådan fungerer den

Det smarte ved en e-cigaret, er at den er genopladelig. Det betyder at man bare kan skrue den af, og oplade den i en stikkontakt, ligesom sin mobiltelefon. Dette er utroligt praktisk, da man ikke skal ud og købe nye hele tiden, men man kan beholde den samme hele tiden. Så er der væskebeholderen, er det man skal ud og købe mere af, når det bliver brugt. I væskebeholderen kan man komme 2 typer af væsker ned i. Den ene er selvfølgelig nikotinen, som kan fås i forskellige grader. På den måde kan man hele tiden trappe ned, og måske til sidste, helt lade vær med at putte nikotin væsken i. Den anden væske man putter i sin elektronisk cigaret, er smagen. Man kan nemlig få e-væsker, som kan fås i alle mulige slags smags varianter. Det er utroligt sjovt, når den både kan smage af jordbær, lakrids, mint eller chokolade. Men hvis man ikke er til disse smage, kan man også vælge en helt alminde cigaret smag. Det er helt op til en selv, hvad man bedst kan lide, og har lyst til at have af smag. Det sidste stykke af den elektronisk cigaret er mundstykket. Her suger du dampene ind, ligesom en almindelige cigaret.
Ønsker man at stoppe med at ryge, men man har ikke viljestyrke nok, prøv en e-cigaret.