Rejseforsikringen er for din egen skyld

Rejseforsikringen er for din egen skyld

Rejseforsikringen er for din egen skyld

Det er lige nu højsæson for at rejse rundt. Og vi kommer vidt omkring i verden. Det kan være rigtig fedt at komme afsted, men det kan også hurtig udvikle sig til et helvede hvis man rejser uden rejseforsikring. Som udgangspunkt skal man altid huske det blå sygesikringsbevis, da det giver en adgang til samme behandling som en almindelig borger i det lang, du opholder dig i. Dog betyder det ikke, at man slipper for mulige omkostninger ved et hospitalbesøg eller lægetjek. Det kan man helt undgå hvis man bestiller en rejseforsikring.

Rejseforsikringer er ikke dyre, men giver meget tilbage såfremt der er sket en skade. Man er nemlig dækket ind både i forhold til rejseomkostninger ved hjemrejsen og hvis man kommer til skade. Der er nemlig ulykkes- og ansvarsforsikring med i en almindelig rejseforsikring. Derudover er der feriekompensation oveni. Det betyder, at du for kompensation for den andel af rejsen, som blev ødelagt pga f.eks. sygdom. Er du under 35 år, kan du tilkøbe en ungdomsrejseforsikring på enkeltrejser eller på årsbasis. Den er også med ulykkes og ansvarforsikring til en særlig god pris.
Find din her.

rejseråd finder du her

Det er altid en god idé at bestille en afbestillingsforsikring, såfremt der skulle ske noget, hvor du er nødt til at aflyse rejsen. Du er dækket hvis du er nødt til at afbestille pga sygdom, eller død hos dine nærmeste, ved graviditet, reeksamination, alvorlig brand i dit hjem. arbejdsløshed, ved skilsmisse. Kravet er naturligvis at man ikke må være syg på det tidspunkt, hvor man bestiller en afbestillingsforsikring. Men det koster næsten ingenting, og hvis man pludselig er uheldig at skulle aflyse, og ikke kan få refunderet billetterne hos flyselskabet, er det ikke spildt når man kan få pengene refunderet af forsikringsselskabet.