Pynt til stuen

Pynt til stuen

Nu har det jo lige været jul, og derfor har man fået en masse gode gaver. Eller det håber jeg i hvert fald, at folk har. Min mor har fået noget af det hun ønskede sig aller mest til stuen, nemlig nye puder og nye gardiner. De gamle gardiner de havde, var virkelig også bare grimme og slidte, så det synes jeg var det helt rigtige gave, at hun fik nye. Puder kan man altid bruge, og dem hun har fået er rigtig fine og lækre. Og så passer de til gardinerne, hvilket jeg jo synes er ret smart. Jeg synes det viser overskud i ens stil, hvis man lige kan matcher sine puder med gardinerne. Men det er ikke det eneste, som min mor fik. Hun fik nemlig noget helt andet, og noget som hun ikke havde ønsket sig, men som hun blev rigtig glad for, da hun åbnede den. Hun har nemlig fået solsejl til udestuen.

Godt tænkt

Det er min far, som har givet hende gaven. Og det er faktisk rigtig godt tænkt af ham. For min mor brokker sig tit over, at solen kommer ind i øjnene, når man sidder derude. Men samtidig vil hun heller ikke trække for, og lukke den ude. Derfor er solsejl jo den perfekte løsning. Og det har min far helt selv sørget for. Jeg må indrømme at jeg bliver lidt stolt af ham, når han kan finde ud af sådan noget. Men det er nok fordi, at et solsejl er en lidt mere praktisk ting, og der er min far nok bedre, når det kommer til stykket. Og det virker på samme måde, som med parasol lys. Alt efter hvordan man vipper parasolen, kan man få mere eller mindre lys ind, lige som man vil.