Prøv en alternativ behandling af krop eller sind

Prøv en alternativ behandling af krop eller sind

Har man et tilbagevende problem som man ikke kan finde en løsning på?

Hvis man går og har et tilbagevende problem med enten kroppen eller ens sind som man endnu ikke har kunne finde en løsning på så kan det være man skal prøve en alternativ behandling. En alternativ behandling kan være med til at komme ens problem til livs og igen få en selv og ens krop i balance. Hos nythelbred.dk er målet at tilbyde kunderne alternativ behandling af skavanker, hypnose til at stryke sindet og man kan også få hjælp til healing af dyr. Har man derfor et problem som man ikke kan komme af med så er det værd at prø alternativ behandling.

nythelbred.dk ønsker at være med til at ændre dit liv

Hos nythelbred.dk er der et ønske om at være med til at ændre kundernes liv til noget bedre og hvor man ikke længere skal gå med skavanker eller gå og slå sig oveni hovedet men i stedet sætte pris på sig selv. Torben Simonsen er en alternativ behandler der mener at det er vigtigt at man selv tager ansvar og tror på at der skal handling til før man kan komme ens problemer til livs. Det hjælper altså ikke at sættes ens problemer ud på sidelinjen og håbe på at de forsvinder af sig selv.

Healing af dyr, hvad der det?

Har man et kæledyr som oplever problemer så kan det være at en alternativ behandling kan løse det. Det som der sker ved healing af dyr er at Torben trykker på nolge af de led som dyrene har og derved åbnes der for eventuelle “blockeringer”.

Læs om oplevelser fra andre kunder

Man kan på nythelbred.dk også læse om hvordan kunder har oplevet deres besøg hos Torben og hvordan de har fået hjælp til netop deres problem ved anvendelse af en alternativ behandling.

Læs meget mere på nythelbred.dk

På nythelbred.dk kan man læse meget mere omkring de forskellige alternative behandlinger som Torben tilbyder og man kan også kontakte Torben og få en samtale omkring hvad kan kan gøre for at hjælpe.