Gaverne til fødselsdagen kommer også til at indeholde penalhuse

Nu vi er i maj måned er et skoleår ved at slutte og et nyt ved at starte. Ungerne er helt elektriske og glæder sig til at sommeren kommer. Den mindste begynder i skole til august og ønsker sig penalhuse og skoletasker til sin fødselsdag til juli. For at gøre det let og enkelt for mig selv, har jeg været online og købt gaverne til hende. Hun ved ikke, hvad jeg har fundet til hende, men jeg er sikker på, at hun bliver glad, når hun ser, at der blandt gaverne også er skoletasker og penalhuse.

Men det er ikke de eneste, hun får. Da jeg var på nettet, faldt jeg nemlig og nogle rigtig gode tilbud, så denne gang får hun en sand gavestrøm af børne tilbehør, så hun også kan hjælpe til herhjemme. Det synes hun er sjovt især, når hun så også får nyt børnetøj i den sidste nye mode. Jeg er sikker på, at hun bliver så glad for sine gaver, at hun glemmer skolen for en tid og så får vi lidt ro til at tage os af andre ting i familien.

Jeg har planlagt at købe billige børnesko online, så børnene er klar til sommerferien, hvor vi tager på camping og det uden computere. Det er et eksperiment, så der skal være nok af legetøj, børne tilbehør og adspredelser, som kan aflede tankerne fra at være ikke-online over længere tid. Det gør så også, at jeg bestiller børnetøj og billige børnesko allerede nu, så vi har alt med vi kunne tænkes at få brug for i den periode, hvor vi er stået af vores online-levestil. Det bliver rigtig interessant og nok også en anelse udfordrende – men det skal prøves i hvert tilfælde i en uges tid.

Submit a Comment