På tide at prøve e cigaret af

På tide at prøve e cigaret af

Den anden dag blev jeg tilbudt et ret godt tilbud på en billig e cigaret af en af mine venner. Han er begyndt at sælge dem og så sådan noget e væske, fordi han har oplevet den stigende interesse der er for en elektrisk e cigaret. Og når det så var sådan en billig e cigaret, tænkte jeg, at det måske var på tide at prøve det af, den jeg købte hos el smoke. Nu har man jo hørt en masse om det både i medierne og fra venner og familien. Og jeg må sige, at jeg kun har hørt positivt om den. Når man ven så kunne sælge mig en billig e cigaret samt det e væske, som jeg skal bruge til den, til en helt fornuftig pris, ja så er der jo næsten ikke nogen argumenter, der taler for ikke at gøre det. Derfor besluttede jeg mig da også for, at investere i en.

Positivt overrasket

Og jeg skal være ærlig og indrømme, at jeg synes det er en af de bedste investeringer jeg har gjort længe. Jeg havde ikke troet, at en elektrisk e cigaret kunne betyde så megt for ens livskvalitet, men der må jeg nok bøje mig i støvet og sige, at det har den. Jeg har fået meget nemmere ved at trække vejret. Jeg føler også min kondi er blevet bedre, og at jeg generelt bare har mere luft og overskud til at være aktiv. Noget som virkelig har været med til at motivere mig til, at blive ved med at bruge den. Der er selvfølgelig nogle ting, som ikke helt er det samme som at ryge rigtig. Men det kan jeg sagtens leve med, hvis man sammenligner med alle de gode ting, som man får i stedet for. Jeg har da også snakket varmt om den til venner og bekendte, og sagt at hvis de ønsker en billig e cigaret, ved jeg lige, hvor de kan få fat i en henne.

Submit a Comment