Nu er det snart tid til at få fryseren fyldt op med sandwich is

Nu er det snart tid til at få fryseren fyldt op med sandwich is

Sommeren er ikke længere så langt væk, og det kalder på sandwich is. Mangler du stadig at få sandwich is i fryseren, så kommer løsningen her. For du behøver nemlig ikke at gøre så meget. Der er nemlig ikke lang tid til, at isbilen kommer forbi, netop der hvor du bor. Og så kan man ellers bare købe alle de is, man har lyst til. For det er vigtigt, at have fryseren fyldt op, til når varmegraderne bliver lidt højere.

Prøv nogle af de nye varianter

Der er selvfølgelig kommet nogle nye varianter til menukortet, som man kan prøve i år. Alt efter om man er til sodavandsis, eller man bedre kan lide flødeis, så er der mange forskellige både nye og gamle, at vælge imellem. Og her er en sandwich is en sand klassiker. Den går man sjældent glat i byen med, og det er en is, som både voksne og børn kan lide. Et lækker lille mellemmåltid, når man skal have noget til den søde tand, og man føler at man har fortjent det.

Bestil isene online

Hvis man vil gøre det endnu nemmere for sig selv, så kan man også allerede nu, gå ind og bestille isene til sin fryser. Så kan man sidde og kigge de forskellige is igennem, og så bestemme, hvad for nogle, man gerne vil have i sin kasse. Når isbilen så kommer forbi, så er kassen allerede pakket og betalt. Så skal man bare tage imod den, og sørge for at komme isene i fryseren hurtigst muligt. Det er super nemt og uden nogen former for besvær.

Bestil direkte på nettet her

Kunne man godt tænke sig, allerede nu at bestille en kasse is, til næste gang ismanden kommer forbi. Så kan man bruge linket, som man finder øverst oppe i denne artikel. Klikker man på det, så kommer man direkte videre til den hjemmeside, hvor man kan placere sin bestilling. Her kan man også se, hvornår isbilen kommer forbi næste gang.