Nu er det nemt at få lange smukke lokker uden alt for meget besvær

Nu er det nemt at få lange smukke lokker uden alt for meget besvær

Måske man før har prøvet at gro sit hår langt. For nogle kan det tage op til flere år, og det er svært at blive ved med at have tålmodighed til at det sker. Derfor er det smart, når man kan bruge forskellige metoder til at hjælpe håret lidt på vej. Nemlig med hair extensions. Man kan bruge hair extensions til mange forskellige formål. Nogle går med dem til daglig, andre bruger dem i forbindelse med forskellige lejligheder. Det kan være når man skal til fest, og håret skal sættes op og være ekstra fint. Til bryllup er der gerne mange, som bruger hair extensions for at få et smukt langt hår, som man kan sætte op i smukke frisurer.

Hvordan bruger man dem

Man kan sætte sine extension på på forskellige måder. Man kan enten benytte hot fusion eller cold fusion. Den ene metode er en smule mere permanent end den anden. Så her skal man også lige vurdere, hvad for en man vælger, ud fra hvor lang tid, man gerne vil have sine extensions i. Men der er ikke nogen tvivl om, at hvis an gerne vil have et langt smukt hår, så er dette helt sikkert måden at gøre det på, hvis man ikke har tålmodigheden til at vente.

Opsætning eller permanent løsning

Hvis man bare skal bruge sine extensions til at sætte håret op med, så ville det være en god ide at vælge cold fusion. For så kan man nemlig tage dem ud, når man ikke skal have den bestemte frisure mere. Hvis man hellere vil have et langt hår til daglig, så skal man vælge hot fusion. Hot fusion gør ikke ondt, men bruger bare varme til at svejse håret fast på ens eget hår, så det kommer til at se så naturligt ud som muligt. En rigtig god løsning, hvis man ikke rigtig føler, at man selv kan gro sit hår langt fordi det enten spalter eller bare ikke rigtig vil gro længere. På kan man læse omkring Påsætning af extensions og finde de forskellige produkter.