Moderne designermøbler

Moderne designermøbler

Jeg har længe været ved at spare både penge og indkøbte designmøbler op, til når jeg engang flytter hjemmefra. Det væsentligste for en studerende som jeg, er at det ser smart ud og samtidig er billige designmøbler. Derfor har hele mit hoved været i gang med at tænke kreativt. Jeg går blandt andet ofte i den nærliggende genbrug, for at finde nogle designermøbler billigt, som jeg så efterfølgende har syet eller malet om, så de kommer til at se knap så gammeldags ud og mere design agtige.

Flytning og fed indretning

Den anden dag var jeg så sammen med min veninde, som allerede er flyttet i hendes lejlighed. Hun bor virkelig rigtigt fedt og har de sejeste designermøbler. Hvilket jeg egentlig ikke forstår, når hun studerer og er på S.U, og hendes forældre er ikke nogen der er vildt rige. Det viser sig så, at hun køber alle hendes designmøbler online. Min veninde har fundet en hjemmeside med billige designmøbler og der er virkelig noget for enhver smag. Jeg tænker derfor, at jeg kunne finde nogle af mine nye møbler på den hjemmeside.

Flotte møbler på internettet

Det er altså simpelthen så smart med internettet. Man kan finde alt derinde og især nu når min veninde tippede om de billige designermøbler, som hun havde fundet på nettet. Det har virkelig givet mig blod på tanden, så jeg må hellere få fundet nogle designmøbler på internettet, som passer ind i min design stil, i mit kommende hjem. Jeg tænker nogle enkle og meget simple møbler. Jeg er især glad for hvide designermøbler.

Hvide møbler til lejligheden

Hvis har altid været en af mine favorit farver. Så enkle og alligevel kan man sagtens udtrykke sig igennem hvide designmøbler. Derfor er mange af de ting, som jeg har købt til min fremtidige lejlighed også hvide eller i hvert fald derhen imod. Eksempelvis brun og grå, men helst ikke sort. Det bliver bare alt for mørkt. Så om lidt vil jeg gå på jagt, og forhåbentlig ende op med nogle alt for lækre møbler til mit snart nye hjem. Uh jeg kan ikke vente. Hverken med at finde møblerne, flytte og indrette mit nye hjem!! Det bliver simpelthen så spændende det hele! Jeg har blandt andet også fundet et program på dr.dk hvor de fortæller om disse designermøbler.

Submit a Comment