Min far er mekaniker

Min far er mekaniker

Min far er en rigtig gør-det-selv-type. Min far har altid godt kunne lide at lege med biler og sætte nye autodele i gamle biler. I weekenden var jeg hjemme og besøge mine forældre. Min far stod ude i garagen hele lørdagen og var ved at fikse sin egen bil. Jeg gik ud for at se, om jeg kunne hjælpe ham med noget – om ikke andet, så kunne jeg holde ham lidt med selskab. Ude i garagen ligger der altid et stort lager af forskellige autodele. Min far spurgte mig, om ikke jeg kunne gå ud i skuret og hente en skive til bremsen. Jeg gik ud og kiggede om jeg kunne finde en skive blandt alle autoreservedele, desværre uden held. Min far bad mig om, at kigge på nettet, for at se om jeg kunne finde skiven derinde. Jeg gik på nettet og fandt et link hvor der stod mangler du autodele?. Jeg klikkede på linket og kom ind på en hjemmeside hvor man kunne købe en masse BMW reservedele.

Så god som ny

På hjemmesiden havde de et hav af BMW reservedele. Jeg klikkede lidt rundt, for at se om jeg kunne finde de rigtige autodele. Heldigt nok, så havde de lige de BMW reservedele som min far havde efterspurgt. Jeg viste ham hjemmesiden og han bestilte skriverne hjem. Allerede om mandagen fik min far sine nye autoreservedele. Bilen er nu næsten så god som ny. Min far har efterfølgende været inde og bestille flere dele inde på hjemmesiden, da han synes at siden er god og billig. Ud over det så får man god service og hurtig levering. Min bil er begyndt at sige underlige lyde, så næste gang jeg skal hjem til mine forældre, så skal min far lige kigge på den.