Jeg bruger mascare hver eneste dag da det klæder mine øjne

Jeg lægger makeup hver dag, når jeg skal på arbejde eller i byen. Jeg kan sagtens tage ud uden noget på, men jeg er meget bevidst om at jeg er meget lys, og ikke har særligt markerede ansigsttræk. Og der hjælper det virkelig, at lægge en elegant og diskret makeup. Det der er absolut vigtigst i min sminke, er at jeg har en god mascare, det betyder ikke at det er det eneste jeg bruger, det er bare det, der får mine øjne til at virke interessante og åbne. Jeg lægger altid først en neutral øjenskygge eller pudder på mit øjenlåg inden jeg lægger min øjenskygge der er i grå/brunlige nuancer, og derefter mascara.  Jeg slutter af med at lægge hvid øjenskygge på låget ved vipperne, hvor mascaren kan være smittet lidt af og hvidt helt oppe ved brynet for at skabe et visuelt større øjenlåg. Afslutter hele molevitten med at rette mine bryn med mascaren fra clarins, der er neutral – så sidder brynene som de skal.

Hver dag bruger jeg en special shampoo, da jeg har et meget langt hår. Det er vigtigt for mig at det ser sundt og velplejet ud hele dagen. Og da jeg får det farvet med økologiaske hårfarver, hver sjette uge er det vigtigt at bruge en kvalitets shampoo, der vasker og plejer mit hår. jeg har i mange år, værnet om at have et smukt naturligt hår, men det har mener gener sat en stoppe for, da de små hvide hår stritter ud alle vejne er jeg blevet nød til at købe nogle hårfarver, der kan dække dem. Det pudsige er at jeg får mere og mere blod på tanden til at skifte hårfarve og prøve at finde nye stile, jeg kan afprøve.

Det eneste jeg ellers har af små fjollede passioner er mine  neglelak, som jeg har i uanede mængder, da jeg elsekr at købe nye farver. Jeg har også neglelak på hver eneste dag både på fingre og tær, og jeg elsker at skifte farver eller trykke små negletatooes på. Jeg har engang haft en ring igennem en negl, det syntes jeg bare var supercool, men det var der godt nok delte meninger om. Jeg synes det var sjovt.

Submit a Comment