Kræver mere serverplads

Den anden dag hørte eg om noget rigtig smart. Jeg har lige startet en ny virksomhed, som kræver rigtig meget server plads. Og nu hvor jeg har udvidet virksomheden yderligere, er det faktisk begyndt at knibe med, at jeg har server plads nok. Og så fylder det bare så skide meget i mine lokaler sådan rent fysisk. Og så var det, at jeg hørte om noget smart den anden dag. Virksomheder som tilbyder it hosting såsom athena.dk. Med it hosting behøver jeg ikke selv have serverpladsen, men kan i stedet for lade et dansk hosting firma opbevare alle mine oplysninger. Og med et hosted desktop kan jeg så få fjernadgang til de forskellige ting jeg har liggende. Så det bliver aldrig noget problem, at få fat i mine ting igen. Så bliver det da heller ikke mere smart.

Har møde med firma i næste uge

Jeg har ikke før hørt om it hosting, så jeg skal helt klart vide lidt mere, før jeg lige kaster mig ud i det. Men ud fra hvad jeg har hørt indtil nu, er jeg helt klart hooked på det. Jeg synes specielt det er super smart, at man kan få fjernadgang til sine oplysninger ved hjælp af et hosted desktop. Det kan spare mig for så meget tid. Og mindst af alt al den plads jeg kommer til at spare. Derfor har jeg også kontaktet et firma, som jeg er blevet anbefalet gennem venner, som jeg skal have møde med i næste uge. Så må vi høre, hvad de kan tilbyde af forskellige ting. Og forhåbentlig kan de også sætte mig lidt bedre ind i tingene. Men det virker da ikke usandsynligt, at vi kan arbejde os frem til en eller anden form for aftale. Jeg glæder mig i hvert fald til at høre nærmere, fra deres GOOGLE+Athena

 

Submit a Comment