Koldt hus og dyr regning

Koldt hus og dyr regning

Vi har længe overvejet at investere i en elvarmer herhjemme, da vi alle i vores familie har en tendens til, hurtigt at komme til at fryse, og så ville det jo være genialt, hvis vi kunne have en fritstående varmer stående, som altid kunne tændes og slukkes, når vi havde brug for det. Vi har før hen bare brugt vores radiatorer til at opvarme huset med, men vores elregning har simpelthen være  for de det sidste år, så i stedet kunne vi godt tænke os, at supplere med en infrarød varmer, som kan gå ind og erstatte en lille smule.

Flytbar elvarmer

Den infrarød elvarmer vi har overvejet, kan flyttes rundt i hele huset, så hvis vi ikke er i et af vores rum, kan vi bare lukke døren og opvarme resten af huset. På den måde kan vi nogle gange helt undgå at sætte varme på med vores radiatorer. Vi håber virkelig på, at kunne spare på varmen på den måde, da det ellers bliver alt for dyrt for os i længden.

alvarmer

Opvarmning af huset

Sådan en elvarmer kan være med til at varme hele vores hus, hvilket vi virkelig har brug for under Danmarks hårde vintre. Vores egne radiatorer kan simpelthen ikke varme vores hus nok op, så derfor er sådan en fritstående varmer virkelig et god alternativ, og forhåbentlig også en del billigere i varme end vores radiatorer, som ikke helt giver den samme effekt som en infrarød varmer.

Væggen stjæler varmen

Mange af vores venner har en fritstående elvarmer, og vi høre kun gode oplevelser med sådan en. Sådan en varmer kan også tages med rundt overalt, hvilket er virkelig smart, i for holdt til, hvis man blot har en radiatorer stående, som er sat fast til væggen. En helt anden ulempe er, at vores hus er meget gammelt. Dette gør også, at den varme der kommer fra radiatoren ikke rigtig slipper ud i hele rummet, men blot forbliver lige omkring radiatoren, og jeg tror netop det er det der gør, at vores hus derfor forbliver nedkølet og vores elregning bliver ved med at stige. Ved at have en fritstående varme stående et sted i huset, kan den flyttes rundt og placeres midt i huset, så den kan give varme ud i rummet i stedet for ind til væggen, hvor den kolde væg muligvis stjæler alt varmen.

Submit a Comment