Køb af hus

Køb af hus

Min kæreste og jeg har i lang tid snakket om, at vi gerne vil flytte i hus. Hidtil har vi boet i en dejlig tre-værelses-lejlighed, men nu trænger vi til noget større og jeg drømmer om et lækkert hus med en dejlig have og en stor terrasse. Min kæreste og jeg har det sidste år snakket med nogle forskellige ejendomsmæglere for at høre, hvad de kunne tilbyde os. For et stykke tid siden var jeg ude og kigge på nogle typehuse. Min kæreste havde på forhånd givet udtryk for, at han helst ikke ville kigge efter typehuse, da han helst vil have et unikt hus, som ikke ligner andres. Jeg fik overtalt min kæreste til at køre en tur forbi de typehuse som jeg havde kigget på. Min kæreste smilede da vi kiggede på husene og jeg kunne mærke på ham, at han havde andre planer. Vi kørte et stykke og endte i et kvarter med ny byggede huse. Min kæreste bad mig gå ud af bilen. Vi gik op til en stor grund. Min kæreste fortalte mig, at han havde fået et godt tilbud og ville foreslå, at vi valgte byg nyt hus. På den måde kunne vi selv få mulighed for at sætte vores eget præg på drømmehuset. Jeg blev hurtigt overbevist om, at byg nyt hus var det helt rigtige for os. På meget kort tid havde en arkitekt tegnet vores drømmehus og hele byggeprocessen gik i gang.

Det rigtige valg

Vores drømmehus er ca. halvt færdigt. Jeg kører ofte forbi efter arbejde for at se, hvor langt murerne er kommet. Jeg er så glad for at vi valgte byg nyt hus og jeg glæder mig så meget til at skulle flytte ind i drømmehuset.. (kildehenvisning)