Kærlighed og parfume

Parfumer er vejen til kvindens hjerte. Dette er et udsagn jeg vil mene er meget sandt. Måske holder man ikke nødvendigvis af en duft bare for det den er, men fordi at man forbinder denne parfume med et bestemt mærke. Således kan jeg sige at når jeg er i byen og møder duften af Jean Paul Gaultier at jeg tænker tilbage på min første kæreste, og det giver et rart sug om gode minder i maven.

Kvinders svaghed

Jeg tror at enhver kvinde kan nikke genkendende til at der er et eller to parfume mærker de foretrækker frem for andre. Dermed kan jeg sige at min smag i dufte nok er lidt dyre end de flestes på min alder. Jeg benytter mig af to slags parfumer, den ene er den klassiske Christian Dior parfume, som lugter af moskus og træ samt den meget udbredte og højtelskede Chanel no. 5.
Jeg er overbevist om at jeg ikke er den eneste kvinde der har en svaghed for disse parfume mærker som har været på markedet de sidste mange år nu. Min favorit har været i butikkerne siden 1918, det kan man sige er noget der holder.

Submit a Comment