Jeg elsker at rejse alternativt

Jeg elsker at rejse alternativt

Når jeg rejser, kan det godt foregå på mange forskellige måder. Jeg kan for eksempel godt lide, at rejse via interrail, hvor man så og sige bare hopper på et tog, og ser hvor man ender henne. Der er noget fantastisk over det med, at man ikke altid kan forudse, hvad ens rejse kommer til at byde på. Men samtidig kan jeg også godt lide, at rejse med lidt mere luksus nogle gange. Jeg sørger for det meste for at lave et godt miks af begge.

Jeg søger gerne inspiration online

For at finde de gode destinationer og måder at komme dertil på. Så søger jeg ofte inspiration via diverse rejseblogs. Jeg kan godt lide at høre andre mennesker erfaringer med de steder, som jeg overvejer at besøge. På den måde, kan man også nogle gange blive inspireret til at undersøge nogle steder, som man højst sandsynligt ikke selv var kommet på. Det synes jeg virker rigtig godt for mig, når jeg rejser.