Indkøber i virksomhed

Som indkøber af forskellige remedier til den virksomhed jeg arbejder i, er jeg altid interesseret i et godt tilbud. Den anden dag, da jeg sad og skulle bestille blækpatroner, tænkte jeg, at jeg ville se om jeg kunne hente et godt tilbud ind på blækpatroner. Generelt har jeg ikke den store forstand på blækpatroner. Jeg ved f.eks. ikke engang om der er forskel på blækpatroner og printerpatroner. Derfor gik jeg lige ind, og undersøgte det lidt grundigere på nettet. Jeg skulle jo nødigt få bestilt noget af det forkerte hjem.

Smart med online reklamer

Men da jeg søgte på information omkring hvilke blækpatroner jeg skulle købe, blev jeg opmærksom på de reklamer, der oftest findes ude i siden. Jeg så til min store overraskelse, at flere af dem solgte både blækpatroner og printerblæk online. Jeg klikkede ind på en af de mange sider og kiggede mig lidt rundt. Jeg fandt hurtigt, nogle af de produkter vi normalt plejer at købe hjem. Den eneste forskel var, at de blækpatroner jeg kunne købe online var næsten 50 procent billigere, end den pris vi normalt bestiller til ved den leverandør vi normalt benytter os af.

Specielle ønsker

Jeg fik derfor bestilt en ordenlig omgang blækpatroner hjem til virksomheden. Der var kun en slags printerpatroner, der var i restordre på den hjemmeside, hvor jeg bestilte. Men til den besparelse, ville det være dumt ikke at bestille de andre blækpatroner hjem. Da jeg skulle bestille, skrev jeg dog i den medfølgende kommentar, at jeg som sagt også gerne ville have bestilt de specielle printerpatroner.

En god oplevelse

Da jeg havde placeret ordren fik jeg dog hurtigt en mail tilbage hvori der stod, at de havde modtaget min ordre på de mange blækpatroner. Samtidig havde de sørget for, at bestille de manglende printerpatroner hjem, og det skulle derfor være muligt, at de kunne komme med i min placerede ordre. Da jeg modtog pakken en uge efter jeg havde bestilt, var de manglende printerpatroner til min store glæde med, og vi skulle nu have printerblæk nok, til det næste års tid. Grundet den gode service og hurtige behandlingstid, er jeg dog ikke i tvivl om, hvor jeg handler næste gang.

Submit a Comment