Min kæreste har spurgt om hjælp til et rygestop

Jeg har været ikke ryger i mange år og er rigtig glad for det, selv om det var en hård og langsommelig proces og jeg i mange år virkelig savnede at ryge. Min nuværende kæreste er desværre ryger, og jeg ville rigtig gerne have at han stoppede med at ryge. Jeg er dog meget bevisdt om at jeg ikke kan pådutte ham noget.

Her til jul kom han så og sagde at hen egentlig var træt af at kaste alle de penge efter smøgwer som han gjorde og han gerne vil le høre hvordan jeg ville få  hjælp til rygestop  der gerne skulle fungere her og nu.

Det er en god ide

Min bedste idé eller mit bedste råd var at undersøge hvad e-cigaretter er og hvordan de kan hjælpe og så søge på erfaringer med  e cigaret, for jeg kender ikke produktet, emn finder rygeovergangen ret tiltalende, . Det jeg har forstået er at man køber en eller anden model fx. en ego 510 eller ego-t   der begge er en e cigaret så vælger man et cigaret mærke, altså en smag man gerne vil have og endvidere kan man vælge om man ønsker det med nikotin eller uden. Det vil sige at man kan strate med en  ego-t der er med fuld nikotin og den smag man er vant til og derefter skifte nikotin ud med, uden nikotin. Jeg synes at konceptet virker rigtig godt, for det første står man som ryger stadig med en lille “pind” , og der er ingen tvivl om at det er en form for tryghed at have fysiske e-cigaretter.

Hvad vil jeg anbefale?

Jeg har læst ego 510 skulle være en af de rigtige gode der holder længe og afgiver en god reel tobakssmag, jeg har ikke selv prøvet den men læst mig til at de cigaret-kopier er dem der giver den største chance for et hjælp til rygestop. Jeg håber rigtig meget at det vil lykkes for ham. Da der er så mange fordele ved ikke at ryge.

Submit a Comment