Har du overvejet at lave markedsføring online

Hvis du har en virksomhed, så ved du at kunderne ikke kommer af sig selv, der skal virkelig arbejdes for det. Det sjove ved markedsføring, er at du kan få nye kunder uden at skulle lave opsøgende salg, du skal faktisk bare modtage de ordre de ligger, eller de opkald de giver. Alle kan bruge markedsføring, du skal bare vælge den rigtige partner.

Som det første skal du have en Google Plus side

Det første du kan gøre meget nemt uden de store problemer, er at lave en google plus side. Den kan du koble op, så du får din virksomhedsplacering tilknyttet din google plus side, det har mange fordele, den største fordel er godt nok at du har gode muligheder for at blive synlig på google, når folk efterspørger dit produkt, når de søger efter dit produkt på google. Du kan evt. selv prøve at søge efter online markedsføring der hvor du sidder, så vil du sikkert få placeringer op med firmaer som tilbyder dette i området. Du kan se et eksempel på en google+ side med online markedsføring her.

Det næste du skal gøre, at at få styr på dit websted

Det er meget muligt at du har et godt websted, eller i hvert fald selv mener det, det er dog meget vigtigt at dine kunder også mener dette. Den eneste måde du kan vide det på, er ved at spørge rundt omkring i dit netværk, men ikke på den måde man plejer at spørge efter det, du skal lave en usability test, for på den måde at afdække hvor god din hjemmeside er, og det skal lige siges at du ikke må, bruge folk som kender siden i forvejen.

 

Submit a Comment