Har du husket at få bonen med dig?

Har du husket at få bonen med dig?

Der er bare aldrig mere bon i kassen når der er allermest travlt i butikken

De fleste kender det, både kunder og butikspersonale. At der ikke er flere bonruller og bon til kasseapparat tilbage og der er heller ikke flere dankort ruller og køen bliver bare længere og længere uden at der dukker nogen bonruller op. Men det er faktisk ikke bare et lille problem, for alle butikker har pligt til at dokumentere deres salg ved at have bon til kasseapparat, bonruller og dankort ruller klar til en eventuelt dokumentation hvis told og skat kommer på besøg. Så skal bonruller faktisk gemmes i fem år så man kan dokumentere hvilket salg der har været foretaget i butikken, så man kan ikke bare gå videre til næste kunde hvis der ikke er flere dankort ruller eller bonruller tilbage.

Et rigtig godt sted hvor man kan købe udstyr til kasseapparater

Der er en rigtig god hjemmesiden som er eksperter i leverance af netop Papirshop.dk
og andet udstyr til moderne og ældre kasseapparater, og den hjemmeside finder du lige her . Papirshop.dk er virkelig de bedste inden for godt papir til forskellige formål herunder især også til bonner og kassebonner og bonruller. Det betyder at du altid kan bestille et meget stort parti bonruller hjem fra hjemmesiden papirshop.dk, så du altid har nok på lager til perioder på arbejdet hvor der er så travlt at man måske kommer til at glemme at få bestilt hjem, og fordi det drejer sig om nethandel, så slipper du også for at skulle gå i en fysisk butik og slæbe en masse tung papirvarer hjem til din egen forretning. Man kan få lige så mange ruller som man skal bruge, og de bliver jo ikke for gamle, så man kan med meget stor fordel bestille mange hjem på een gang, så man ikke allerede måneden efter igen skal kigge efter det igen.


Det kan næsten ikke siges tydeligere, men der er så mange vigtige ting som nutidens moderne butiksejere og butiksforvaltere skal tage sig af, og derfor er det en rigtig god ide hvis man kan komme en masse administrative ting og problematikker i forkøbet ved at gøre een ting om året i stedet for tolv ting om året. Så kan man i stedet bruge tiden på at gøre noget rigtig hyggeligt for sine mange medarbejdere, og dermed sørge for at alle har det godt, og kan passe deres arbejde til et rigtig godt niveau. Det er jo tit i servicebranchen at man anvender bonruller, og derfor er det vigtigt at netop serviceniveauet er højt. Mange virksomheder har glæde af optimering, om det så handler om indkøb.