Når solens stråler er over os, og vi alle myldrer udenfor for at nyde varmen, så er der mange, der mangler det rette møbel. Mange møbler bliver slidt ved at stå udenfor om vinteren, eller de falmer i solen stråler. Muligheden er også, at man kan mangle noget nyt. Her er det en god idé at google løs, for internettet bugner med nye, spændende trends. En af de ting, der har hængt ved i mange år er hængekøjen. Det har dog været nogenlunde standardiserede hængekøjer, man har kunne finde. Sjældent noget fancy.

En hængekøje er dog ikke mere det samme, når man først har besøgt Internetbutikken Tropical Hængekøjer. Her kan man helt sikkert finde sin næste hængekøje, for der er sindsygt mange at vælge imellem. Forskellige størrelser og forskellige typer og farver stof. Tropical Hængekøjer har specialiseret sig i Mexicanske og Brasilianske og Nicaraguanske hængekøjer. Som en kuriositet sælger de også den lækre og komfortable hængestol både fra Mexico og Guatemala. Hængestolene kan både bruges til afslapning og til motorikøvelser, hvor sanserne skal stabiliseres.

Ejeren af Tropical Hængekøjer rejser selv til Sydamerika for at tjekke udvalget af hængekøjer ud og sikre sig de bedste til butikken. Interessen kom, via et udvekslingsstudentophold i Mexico, hvor Kaj, der ejer Tropical Hængekøjer, selv tilbragte en nat i hængekøje. Det blev en overraskende god oplevelse, og fascinationen for hængekøjer har ‘hængt’ ved lige siden.

Det er dog ikke alle steder, at man kan hænge hængekøjer op. Det kræver noget robusthed for at kunne tage en voksen mands eller kvindes vægt. Træer skal være af en vist størrelse, og hvis hængemøblerne skal være indendørs, så kræver det mere end blot et søm i loftet. Som udgangspunkt skal man ville en hængekøje, hvis man laver en mere varig løsning. Men det er det værd.