Jeg elsker, at købe tøj men desvære har jeg sjældent tid til det, fordi jeg arbejder meget og jeg har derfor aldrig fri når butikkerne har åbent. Jeg snakkede så fornyligt med en veninde, som gav mig det råd, at jeg da bare kunne købe modetøj og smykker online. Jeg synes det var sådan en god ide, at jeg straks kastede mig ud i det. Min veninde anbefalede mig nogle forskellige sider jeg kunne tjekke ud og det har jeg nu gjort.

Shopper nu online

Det er jo helt vildt hvad der er af modetøj og diverse tilbehør, at finde på internettet. Det er en helt ny verden, der har åbnet sig for mig. Jeg er især vild med ichi tøj og jeg fandt en hjemmeside, der havde et stort udvalg af dette. Jeg synes de laver noget fedt tøj, lige efter min smag og da jeg først gik i gang kunne jeg slet ikke stoppe igen. Jeg har som nævnt ikke købt tøj længe, fordi jeg ikke har haft tid, så jeg stod jo faktisk og skulle skifte hele min garderobe ud. Jeg fik både købt nye toppe, sommerkjoler, t-shirts, shorts og endda en ny bikini. Alt sammen var smart ichi tøj. Det bedste af det hele var, at jeg kunne hygge mig med det en mandag aften, hvor jeg alligevel ikke skulle andet. Det er da super praktisk og jeg har derfor besluttet, at fra nu af køber jeg alt mit ichi tøj online.