Bredspektret leverandør af kontorartikler

Man kan spare meget tid ved at kende nogle gode leverandører. Og hvis man så samtidig kan samle mange af sine ordre ét sted, så står man endnu bedre. Er man derfor i en situation, hvor man mangler ting til kontoret eller køkkenet, så er Red Office Scan Office et godt sted at handle. Her kan man købe et bredt spekter til både administration, køkken og rengøring, og det gælder uanset om man er privat, virksomhed eller offentlig. Læs mere her omkring Red Office Scan Office kan hjælpe med.

Både til lands og i luften

Red Office Scan Office har fysiske butikker spredt udover Danmark samt en meget omfattende webshop. Der kan med fordel spares tid ved at handle i webshoppen, men bor man i nærheden af en af de mange butikker, og har man spørgsmål, kan man med fordel besøge butikken. Red Office  Scan Office er en fusion mellem Red Office og Scan Office, der stod for henholdsvis kontormøbler og kontorartikler. Ved at fusionere kan virksomheden nu supporterer med et bredt varesortiment til kunderne samt udnytte værdien af et godt ægteskab. Red Office Scan Office kender værdien af hurtig logistik. Derfor lægger de også vægt på en hurtig og effektiv salgsprocess, lige fra bestilling til levering. Red Office Scan Office ser sig selv som et kontorsupermarked, der har til opgave at hjælpe med at gøre det nemt for kunderne. Virksomheden er 100% danskejet og har mere end 115 års erfaring at trække på. Centrallager og hovedkvarter ligger i Esbjerg, men uanset kundens placering er der altid hurtig levering.

Få mere ud af din bestilling

Når man handler hos RedOffice ScanOffice, sparer man point op. Pointene kan med tiden udløse gaver, man selv kan vælge mellem. Det kan f.eks. være et Pillivuyt tekstilsæt med fem dele eller et GLOBAL G2 Kokkeknik plus sliber sæt. Er man i tvivl om, hvordan bonuspointene administreres kan man kontakte kundeservice på forskellige måder. Der er både mulighed for telefon i kontoråbningstid, på chat eller via mail, der besvares inden 24 timer. Kontorsupermarkedet har mange kategorier og varer på sine hylder, og det vil derfor være muligt for de fleste virksomheder at finde de nødvendig varer til deres kontor og kantine.