Gode hjemmesider

Gode hjemmesider


Det kan godt være svært at skelne mellem gode og dårlige hjemmesider på internettet. Det er vigtigt at man kigger efter kilder på hjemmesider, for at se hvor vedkommende der ejer hjemmesiden har fået viden fra. Hvis der ikke står nogle kilder eller hvis sproget er fyldt med stavefejl eller relevans, kan man nok antage at det måske er børn der har skrevet siden. Ikke at børn kan have en viden i det pågældende emne, men man er helt sikker nød til at tage forbehold og måske dobbelttjekke sine informationer og sammenligne dem med andre kilder. Men hvordan kan man så være sikker på, at det er en god hjemmeside?

Hvis hjemmesiden ser meget professionel ud og sproget er meget godt kan du nok godt regne med at det er en god hjemmeside – og altså hvis kilderne også er der.
solidworks simulation
En god hjemmeside vil for eksempel være denne hjemmeside: solidworks simulation Denne hjemmeside er meget professionel opstillet og sproget er meget formuleret. Hjemmesiden omhandler kinematik og solidworks simulation – så hvis du ikke ved hvad kinematik og solidworks er, kan du da gøre klogt i at tjekke denne hjemmeside ud. Men som sagt er det også en god hjemmeside fordi der er en kundeservice, det vil sige har du nogle spørgsmål omkring deres produkter elller andet kan du blot henvende dig til dem og de vil svare dig. Man skal aldrig stole på en hjemmeside der ikke ikke har kontaktinformationer – især ikke hvis man skal købe noget fra deres side.

Det er ofte også bedst at købe varer, hvis det er det man skal, på de danske hjemmesider. Man skal aldrig stole på udenlandske hjemmesider, kun hvis man ved at det er velkendte sider, som mange handler for. Så hvis det er en hjemmeside der ser mystisk ud – så lad for guds skyld være med at købe noget, for du vil ikke kunne være sikker på at du kan stole på dem – så det må du endelig ikke gøre.