God udendørs varme på tysk teknologi

God udendørs varme på tysk teknologi

God udendørs varme på tysk teknologi

Vil man gerne have mest mulig glæde af sin terrasse, kan det være en god idé at investere i en god terrassevarmer. På den måde kan man være ude på terrassen både når dagene er lidt køligere og til sent ude på aftenen. Når man kigger efter terrassevarmere, opdager man også hurtigt at der findes mange forskellige typer.

En god Terrassevarmer skal helst kunne afgive jævn og behagelig varme uden at det støjer eller sviner. Derudover er det kun et plus hvis en terrassevarmer er let at montere, er sikker og let at bruge.

Vil man have noget af det bedste indenfor terrassevarmere, har et tysk firma udviklet en varmelampe som hedder Solamagic. Den er designet, udviklet og produceret i Tyskland og har fantastisk teknologi bag. Eksempelvis har den no glare teknologien, hvilket betyder, at den udsender hele 90% mindre lys sammenlignet med infrarød varme. Dette giver blandt højere komfort ved at opholde sig i nærheden af terrasevarmeren.

Den er supernem at montere, og den er meget nem at montere. Den sluttes blot til en stikkontakt og så er den tændt. Den afgiver varme med det samme. Selve terrassevarmerne bliver ikke varm, og man brænder sig derfor ikke på den. Dette er takket være en særlig nedkølende isolering i selve kabinettet. Den kan derfor sagtens indbygges i garager eller loftrum uden risiko for eksempelvis brand.


Vil du vide mere om Solamagic, kan du .

Er man typen, som godt kan lide miljøvenlige produkter – eller er man bare sparsommelig, er denne terrassevarmer sikkert noget for dig. Den er nemlig blandt de mest effektive og miljøvenlige løsninger indenfor terrassevarmere. Varmen fra lampen bliver ikke påvirket af vind og vejr, hvilket giver den en god varmeeffekt. Den er baseret på e-energi og der er ingen opvarmningsfase og minimerer derfor også alt det unødvendige energiforbrug.