Gardinsystem i klassen

Som noget helt nyt, har vi fået nogle rigtig lækre gardiner over hele skolen, som ved hjælp af noget elektronik kan rulles op og ned, når vi har brug for det. Det er utrolig smart, når vi eksempelvis skal se en film, og der er for lyst i rummet, så trykker vi bare på en stikkontakt, og vores gardiner begynder straks at rulle ned, for at skygge for alt udefrakommende lys.

Afskærmning for solen

Gardinerne bliver ikke kun brugt når vi skal se film, men lige så meget om sommeren, når solen konstant skinner, så kan det være utrolig svært at se hvad der står på tavlen. Der er det virkelig smart med sådan nogle gardiner. Vores klasseværelse ligger iøvrigt på første sal, hvilket også er med til, at solen skinner endnu mere ind i klassen. Ved at benytte os af en stikkontakt, i stedet for at stå og rulle hvert enkelt gardin ned gør også, at vi ikke skal bruge tid på det, og at alle mine studiekammerater heller ikke bliver forstyret og derved mister koncentrationen. Du kan blandt andet finde disse gardiner her.

En enkelt ulempe

En enkelt ulempe jeg kan se ved vores gardiner, er at vi efter en time med gardinerne nede, ikke altid får dem rullet op igen. Det gør at vores klasse bliver utrolig mørk, og man kan nemt sidde og blive lidt halv deprimeret i sådan noget mørke, når man har siddet der en hel dag.

Submit a Comment