Frisk pust til dit køkken med solwang design

Vi har lige paseret julen og er for få dage gået ind i et nyt år. Det nye år kommer til at byde på design i de lækreste farver og om ikke længe begynder foråret og det er på tide at kigge indenfor hos solwang design, hvis du skal have frisket dit køkken op, med flotte hjemmestrikkede designs i de lækreste farver. Kig ind forbi solwang, hvor du blandt andet kan finde alt fra håndklæder, grydelapper, håndstrikkede flag og meget mere. 

Køb lækre materialer og håndklæder

Solwang design har eksisteret lige siden år 2009. Deres webshop afspejler sig af de mange flotte design, som er hjemmelavet. De arbejder hele tiden på at udbygge deres sortimant, så der hele tiden er nye varer hos solwang design.

Solwang design bestræber sig på, at vare funkstionsvenlige og dække det æstetiske behov, samt følge de nye trends og tendenser. Du kan derfor se en masse fine farver her til foråret og sommeren, hvor solwang vil forhandle lækre designs i sommerlige farver. Mangler du noget til dit køkken, så tag et smut forbi solwang design – jeg er sikker på, at du ikke vil gå tomhændet derfra.

Du kan se mere solwang design her: http://solwangdesign.dk

Submit a Comment