Flot hjem fra top til tå

Flot hjem fra top til tå

Gulvafslibning og Afhøvling af gamle gulve


Et flot hjem afhænger af mange ting. Indretning f. eks. er en stor del af det. Og farver. Valg af farver eller manglen på samme, har stor indflydelse på stemningen i hjemmet. Gulve er dog en af de vigtigste ting i manges øjne. Man kan have et nok så fint hold indretningsarkitekter og en masse penge, men stiller man hele det flotte resultat på et gammelt slidt trægulv vil det næsten altid miste noget. Noget udefinerbart.
Gulvafslibning kan gøre underværker! Afhøvling af gamle gulve er slet ikke så hverken dyrt eller besværligt som det måske lyder. Og resultatet er simpelhen bare blændende!


Det kan gøres selv, men det ender bare ikke med at se ud som man så det i sit hoved. Med professionel hjælp er Afslibning af gamle gulve derimod intet problem. Forlad dit hus midlertidigt med gamle gulve og kom tilbage til det flotteste resultat man kunne forstille sig. Der er mange ting at vælge imellem. Et gulv er ikke bare noget man går rundt på. Det kan se ud på alverdens måder og have utallige forskellige farver. Nogle nok mere indretningsvenlige end andre! Gulvafslibning er vigtigt, men efterbehandlingen er også vigtig. Der kan vælges en masse måder at behandle med og om disse skal kombineres. Gulvafslibning er dog vigtigt for efterbehandlingen.
Uanset valg af behandling af gulvene, kan det aldrig blive helt skidt. De kommer til at se super flotte ud og det ligner helt nye gulve.
Vær ikke bange for at det er spild af penge i hvert fald.

Her er et par eksempler på Gulvafslibning.
Her er et eksempel på . Eller se dette eksempel på et færdigbehandlet trægulv med en anden farve olie.
Begge er super flotte og ser helt nye ud. Begge er også behandlet af gulvmyren.dk som holder til i København, men dækker hele Sjælland. De er aldrig blege for at give et uforpligtende tilbud!