Vi køber facademaling til hele huset i en skøn farve

Foråret ligger lige om hjørnet, vintergækker pipler op, og jeg ser allerede de spæde startskud på ukrudt, for det slipper jeg nok ikke for. Jeg er begyndt at overveje om det er ved at være på tide at få sået tomater og agurker. Så de er klar til sommeren.

FOråret kommer også til at indebære et større projekt, vi skal nemlig have malet vores hus, så det er ved at være tid til at bestille en god kvalitets facademaling, som holder og beskytter i mange år. Jeg har fundet en rigtig god webshop , der handler med maling i meget høj kvalitet, og vi er meget opsatte på at det skal være en facademaling der holder, en hel del år, da det er en større omgang at male et helt hus.

I den samme shop har jeg fundet noget koldpresset linolie til vores havemøbler, det giver en rigtig flot glød til vores teaktræsmøbler, og det holder en hel sæson uden problemer. Vi havde i en del år plastik stole, men de blev så grimme efter en til to sæsonner, at vi blev enige om at købe træmøbler, og selv om det kræver vedligehold, er vi virkelig glade for dem.

Jeg har fundet ud af at vi kan få bragt alt vores maling og linolie lige til døren, det er bare skønt, for så bestiller jeg det til den weekend hvor vi regner med at starte på vores maleprojekt, og så er det der dagen før. Jeg skal ikke bruge tid eller transport til at hente malingen. Vi overvejer faktisk at bestille noget hvid vægmaling i samme ombæring, så vi kan male vores hus indvendigt. Det bliver så lækkert, når hele huset ser helt nyt og lækkert ud både ude og inde. Hvis vi bestiller vægmaling i samme ombæring forestiller jeg mig at der er markant større chance for at vi kommer igennem vores projekter, eller er der altid den undskylning, der hedder at, vi mangler lige pensler og vandbaseretmaling, til vores projekt.

Submit a Comment