Få god og kvalitetssikker beskyttelse under dynerne

Få god og kvalitetssikker beskyttelse under dynerne

Når det går hedt for sig under dynerne, skal man huske at være bevidst om, hvad sådan noget kan føre med sig. Der kan være forskellige grunde til, at man skal bruge beskyttelse, når man har sex med et andet menneske. For det første er der jo selvfølgelig muligheden for, at man kan gå hen og blive eller gøre kvinden gravid. Hvis det ikke er noget man er interesseret i, så er det en rigtig god ide at bruge beskyttelse. Herudover er der jo også en masse forskellige sygdomme man kan risikere at få, når man har sex. Mange af dem er super ubehagelige, og kan i værste tilfælde også ende med at gøre en steril. Så for at være på den sikre side, så er det en rigtig god ide, at tænke på beskyttelse inden det går alt for vildt for sig.

Vælg noget der kan gøres diskret

Så er det jo selvfølgelig også hele spørgsmålet med, hvad man skal vælge. Der findes mange forskellige former for prævention. En af de sikreste på markedet er kondomer, hvis de altså bliver brugt rigtig. Grunden til at mange er lidt skeptiske over for kondomer er, at det kan være svært at indføre, som en naturlig del af selve sexakten. Men hvis man lige kommer sig over sin egen blufærdighed, og tænker på, at det også er den bedste måde, at beskytte sig mod kønssygdomme, så er kondomer helt sikkert det bedste valg af prævention.

Gør det til en anderledes oplevelse

Og hvis man så stadigvæk synes det er pinligt, at skulle lægger der, mens man ruller sine kondomer på, så kan man også gøre det til en anderledes oplevelse. For eksempel ved at vælge et kondom med smag. Så gør man det også til en bedre oplevelse, hvis man for eksempel skal dyrke oralsex. For med et kondom med smag, får man ikke den ubehagelige smag, der godt kan være af latex i munden. Så det bliver altså en meget mere behagelig oplevelse for alle parter. Og man kan tilmed slappe af, fordi man ved, at man er godt beskyttet mod alt farligt der kunne være.

Køb dem nemt og diskret på internettet

Et andet problem der kan være med at få folk til at beskytte sig er, at de synes det er flovt og pinligt at købe kondomer. Derfor er det også smart, når man kan gå ind på og bestille dem online. Så behøver man ikke gå ned i butikken og vise alle andre, hvad man skal have. Her får man dem sendt direkte til sin adresse i en diskret indpakning, så postbuddet heller ikke kan gætte, hvad det er man for leveret i sådan en pakke. Så er der næsten ikke nogen undskyldning tilbage for ikke at vælge kondom.