Få et levende hegn som er integreret med haven

Få et levende hegn som er integreret med haven

Der findes mange forskellige måder hvorpå man kan lave et hegn omkring sin have, som virke mere naturligt og integreret end andre. Der findes selvfølgelig mange forskellige slags hegn man kan vælge, og her skal man måske også tænke på, hvad der ellers er i haven, og hvad der ville passe godt til resten. Et af de meste brugte slags hegn, er et plankeværk. Et plankeværk er godt, fordi det er modstanddygtigt over for meget af det vejr, som det bliver udsat for gennem tiden løb. Derudover er det også forholdvis nemt at vedligeholde et plankeværk, da det bare skal have noget maling eller en gang træbeskyttelse en gang om året. Og så står det egentlig fint og passer sig selv. Men der er findes også andre og mere vovede løsninger, hvis man er til sådan noget i stedet for.

Den naturlige fletteløsning

En anden og rigtig smuk mulighed er et pilehegn. Der findes forskellige måder man kan lave et pilehegn på. Man kan flette det, så det danner et flot mønster. Man kan også stikke de små skud i jorden, så de begynder at skyde, og så herefter sørge for, at de gror sammen. Det smarte ved et pilehegn er, at det er nemt at arbejde med. Man kan nemt bøje pil, fordi det er en forholdvis medgørlig grenstruktur, og derfor gør det det altså også nemt at arbejde med. Derfor er der også mange gardere som foretrækker at bruge pil, når de skal lave forskellige ting i haven, som skal se lidt anderledes og frisk ud.

Den lidt mere rå løsning

Hvis man er til en lidt mere rå løsning, kan man i stedet for vælge et raftehegn. Et raftehegn laves, som navnet sig, med rafter. For det meste er det rafter, som ikke har gennemgået nogen former for behandling, og derfor bare fremstår helt rå. Derfor passer det også godt til huse og haver, som ligger tæt op at naturen. For eksempel hvis man har et hus, som ligger ude i skoven. Det fungerer også rigtig godt med et Raftehegn til et sommerhus, fordi det oftest også ligger ude i naturen.

Find og køb materialer her

Hvis man kunne tænke sig, at vide noget mere omkring hvordan man bygger et raftehegn, eller nogle af de andre slags hegn. Så kan man finde mange flere informationer på . Her kan man også få de materialer, man skal bruge, for at kunne bygge hegnet. Og så er det ellers bare med at komme i gang. Der er ikke nogen tvivl om, at man kommer til at blive glad for resultatet. Specielt når man kan være med til at samle nogle af delene selv, så det føles som et helt hjemmelavet hegn man har lavet.