Min dreng skal have det bedste børnetøj

Jeg er børn til en søn på 5 år. Jeg ville egentlig gerne have haft flere børn, men det kunne desværre ikke lade sig gøre for min mand og jeg. Det betyder jo nok, at vores søn er gået hen og blevet lidt forkælet, og han har det meste tøj til drenge der findes.

Vi tænker ikke så meget over at vi kommer til at forkæle vores søn i hverdagen, men der er tit nogle andre forældre eller mine egne forældre der kommer med små stikpiller om , at han er forkælet. Et eller andet sted så er jeg ligeglad med det, for det er jo vores eneste søn, så hvis ikke han skulle have det godt, hvem skulle så.

Det kan godt være han har meget, men jeg synes faktisk også jeg er god til at finde billigt børnetøj. Jeg finder typisk billig børnetøj hos små forhandlere der måske skal have et bestem mærke eller en model til at udgå, så sætter de prisen ned for at slippe af med den. Min veninder spørger mig altid, hvordan jeg dog finder de små hyggelige forhandlere af billigt børnetøj som jeg finder, men jeg har egentlig ikke nogle specielle steder jeg leder. Langt de fleste steder finder jeg egentlig i ugeavisen, hvor der er mange små forhandlere der indrykker en annonce, hvis de måske holder flytte sag eller noget lig det. Du kan bal. finde det online her: http://www.bazen.dk/børnetøj

Submit a Comment