Søger du et lille køleskab, så tag et kig på www.gastroudstyr.dk. Gastroudstyr.dk tilbyder et stort udvalg af storkøkkenudstyr og storkøkkeninventar
På denne side kan man se KS. Rasmussen ApS nyeste tiltag, nemlig webshoppen ved navn Gastroudstyr.dk med et stort udvalg af professionelt storkøkkenudstyr og storkøkkeninventar, hvor man som virksomhedsejer nemt og hurtigt kan overskue de forskellige produkter og mærker, og finde frem til lige præcis det udstyr, man står og mangler. Så står du for eksempel og mangler et display køleskab, så er du kommet til det helt rigtige sted.

lille køleskab

Spar tid

I stedet for at skulle bruge tid på at tage ud i en eller flere butikker kan man i stedet gå på nettet og let få et overblik over de forskellige produkter på markedet. De udvalgte produkter på siden er baseret på de erfaringer, der er blevet akkumuleret igennem årene, hvor der altid bestræbes på at give kunderne en god oplevelse, og nogle af de kendte mærker der forhandles er f.eks. koge- og stege udstyr fra Zanussi og Electrolux, pizzaovne fra Oem Ali, koge- og stegeudstyr fra det italienske mærke Wery og meget mere.

Af andre mærker kan nævnes Fimar, Avancini, Aurea, Ilsa, Potis, Roller Grill, Igloo, Gastrocool, Silverstar, Unis og Mareno. Grunden til at der er så mange forskellige mærker at vælge imellem er et ønske om at dække så stort et antal kunders behov som muligt med hensyn til kvalitetsudstyr til deres køkken.

Stort eller småt

En lille café kan have et helt andet behov end et stort industrikøkken, hvis man f.eks. ser på den plads der er til rådighed, og derfor vil man også lede efter to vidt forskellige produkter når det kommer til køleskab. ovn, komfur, opvaskemaskine, m.m. Med et stort udvalg sikrer man at kunne dække de fleste kunders behov med kvalitetsudstyr. KS. Rasmussen Aps har altid gjort sig bemærket på grund af de fair priser og den professionelle service både på salg og reparationer.

Målet er tilfredshed

Kvalitet og personlig service siden 1972
Vores mål er at du skal være tilfreds. Det har vi arbejdet på hverdag siden 1972. Når du handler storkøkkenudstyr og storkøkken inventar hos Gastroudstyr. er du sikret personlig betjening og et bredt udvalg af de bedste produkter på markedet.

1 års garanti og gratis levering
Gastroudstyr tilbyder 1 års garanti, så du kan være tryg. Og så skal du heller ikke bekymre dig om levering. For den er nemlig gratis. Så bestil trygt dig køkkeninventar til restaurant, bar, storkøkken, kantine, pizzaria eller cafe. De dækker alle typer af køkkener og storkøkkener.