Dåbskjolen blev syet af en konfirmations nederdel

Det at købe ventetøj er nødvendigt for de fleste der er gravide. Det nytter ikke bare at købe tøj der er et eller to nr større, for ved en graviditet sidder det meste på maven, selv om der er mange der får lidt ekstra på sidebenene. Det er især tøj som ventebukser, der bliver nødvendigt, de fleste kan købe nogle lange bloser med lidt elastan i der kan bruges, men ventebukserskal gerne være med elastik hele vejen op over maven. De er iøvrigt yderst behagelige at have på, det havde jeg godt nok ikke forestillet mig, men det er jo heller ikke til at vide før end man selv skal ud at have ventetøj. Jeg har fundet en del af mit graviditets tøj på nettet, hvor der tit er gode til bud.

Den første uge efter man har født, bruger de fleste stadig deres graviditetstøj, indtil maven falder ind. Men der skal man så også i de fleste tilfælde ud at have fat i  en amme bh, det er superpraktisk med en amme bh, fordi at den åbnes fortil og man kan styre ammeindlæg og blotlægge et bryst af gangen når man skal amme. Når man ammer er det rigtig vigtigt, at tænke over hvordan man sidder og holder barnet. Der findes rigtig mange stillinger der kan anbefales, men det er individuelt, hvordan man har det med de forskellige stillinger. Nogen kvinder er vild med at bruge en ammepude, mens andre finder dem helt ligegyldige. Jeg har selv brugt min ammepude til alle mine børn og vi bruger  stadig en ammepude, til at støtte under hovedpuden, hvis et af børnene er meget forkølede. Så jeg holder meget af puden, som jeg har et helt enkelt hør betræk på, så den ikke ser babyet ud.

Når så den lille rolling er blevet 2-6 m,åneder er det tid til at finde en dåbskjole og få døbt eller navngivet barnet. Hvis barnet er navngivet behøver man selvfølgelig ikke en dåbskjole.

Jeg fik syet en kjole til dåben ud af min gamle konfirmations nederdel, den er bare så smuk, og jeg er utrolig glad for resultatet. jeg har altis drømt om en kjole, med historie, og den har jeg nu selv været med til at lave. Børnenes navne og dåbsdato er broderet på kjolen bag på.

Submit a Comment