Så er jeg i gang med at gætte byen på sjælland med corsager som ord

På et tidspunkt er det at give hinanden gaver blevet en stor opgave. Det bliver svære og svære at finde på noget, som de ikke har i forvejen. Så jeg har tænkt mig at gå nye veje og give sexlegetøj til alle, jeg kender. Jeg har været online og fundet ud af, at der er mange forskellige produkter og tøj såsom corsager, der er billige. Når det var jo noget andet, jeg ville fortælle omkring sexartikler og gaver.

Min niece har sendt et kort til mig, som skal vise et sted, vi skal mødes for at fejre hendes fødselsdag. Der er vist vibratorer og dildoer. Ved at tage et bogstav og sætte det sammen med andre ord, skulle det give navnet på en by på Sjælland. Hele invitationen er bygge op som en bogstavleg med billeder. Online har jeg fundet navnet på forskellige sexlegetøj og corsager. Alligevel kan det godt være, at jeg har brug for hjælp til at løse opgaven.

Jeg inviterer resten af familien på kaffe i aften og så må vi sammen gå på nettet og finde de rigtige bogstaver på sexartikler, om det så er vibratorer eller dildoer vi skal finde. Det kan blive en interessant aften og hvis vi er heldige, så får vi knækket nødden og finder frem til, hvor hele familien skal mødes hen en gang i marts for at fejre min nieces fødselsdag.

Submit a Comment