Jeg er vild med Skagen og Christina London ure

Når man nu er tosset med smykker og alt der glimter, så er det med at finde alle de gode butikker. Når man så samtidig er meget på farten, så er online butikker lige sagen. Det er som at have sin helt egen online guldsmed lige ved hånden og der er så mange skønne ting, man bare må eje.

Det er ekstra tillokkende når der som nu er rabat på pandora smykker for så må jeg simpelthen købe alle de troldekugler, som jeg kan komme i nærheden af. Det bliver min online guldsmed glad for, mens jeg ikke er så sikker på at min bank synes det samme.

Alligevel har jeg netop købt Spinning smykker fordi der var rabat på smykker. De er så smukke og så har jeg noget at se frem til, når pakken kommer, jeg synes deres kombinatione design er super flot og meget funktionelt, det at man kan dresse op og ned er en stor fordel. Jeg håber at de på et tidspunkt kommer til at lave en armbåndserie, der kan matche deres ringe.

Det samme gælder for design ure som skagen ure, dem har jeg virkelig en svaghed for . De findes i forskellige udgaver og går rigtig godt sammen med spinning ringe. Kombinationen af smukke smykker og lækre kvalitets ure, giver et fuldendt look.

Til denne jul har jeg også skrevet Christina London ure på min ønskseddel. Hendes design er også af en høj kvalitet, som nærmest kuns ses hos de store ureproducenter i Danmark og her tænker jeg George Jensen g selvfølgelig Christina London ure og Skagen ure.

Jeg er en rigtig smykkepige, så jeg tænker at jeg er nem at købe julegaver, for jeg ønsker mig altid noget. Det er ikke lige som min far der ønsker sig ” søde døtre” og hvide lommetørklæder og strømper- GAB. Min mor er ikke meget bedre, så hun får en fin pyjamas.

Submit a Comment