Bymennesker har behov for naturen

Bymennesker har behov for naturen


I takt med at stadig flere af os bor i større eller mindre byer er der opstået et ønske i mange om at komme ud og opleve naturen en gang i mellem. Det gør man så på mange forskellige måder, nogen løber en tur i skoven, mens andre tager på lange vandreture. Fordelene er mange, men noget af det vigtigste er nok at det giver en mulighed for at koble hjernen fra et øjeblik og bare nyde at være til.

Samtidig er det jo sundt for både krop og sjæl at bevæge sig og det falder jo rigtig godt i tråd med at der er kommet stadig mere fokus på at man skal holde sig sund og slank for at være et helt menneske. Og det er da også rigtigt at der er mange ting der er lettere hvis man er i nogenlunde god form og ikke vejer alt for meget.


Hvor man i gamle dage mente at gravide kvinder var skrøbelige og svage, så er der mange kvinder der i vore dage motionerer helt op til deres termin. Det er klart at intensiteten aftager med tiden, men det giver faktisk en lettere fødsel hvis moderen er i nogenlunde god form.