Hvor er det bare let med en biopejs

nogle gange finder man på noget nyt, og når man så opdager hvor let det er i forhold til hvad man gjorde før, så sidde man bare og tænker ved sig selv – Hvorfor har jeg ikke gjort det for længe siden. Det er lige præcis sådan jeg har det med var biopejs. Det er en super let måde at skabe hygge på.

Tidligere der havde en en pejs, og det er også super hyggeligt, men inden man kommer så langt, der er der langt temmelig meget arbejde i at skaffe brænde etc. Jeg brugte nok noget der ligner 2 hele weekenden på at skaffe brænde til vores pejs, og det var meget synes jeg. En dag snakkede jeg med en kollega der fortalte mig, at han havde lukket hans pejs, og indsat en biopejs i stedet for. Jeg havde på det tidspunkt aldrig hørt om noget der skulle hedder en biopejs. han fortalte mig, at det var sådan en smart pejs der ikke brugte brænde. Den brugte i stedet for bioethanol, og det fik han bare leveret i dunke, så der var ikke særlig meget arbejde i det. Han fortalte mig også, at han synes faktisk det var mere hyggeligt med en biopejs, en med en almindelig pejs, for det var meget frottere at kigge på den.

Jeg undersøgte sagen lidt, og nu har vi også fået en biopejs – Nu er det så bare jeg tænker ved mig selv. Hvorfor har jeg ikke gjort det for længe siden.

Submit a Comment