For to år siden startede mine to børn til spejder. Jeg havde derfor brug for noget outdoor udstyr til dem, som de kunne bruge, når de skulle ud i naturen med alle de andre fra klubben af. Jeg har virkelig en fornemmelse af, at de har rigtig godt af at gå til spejder, hvor de får lov at prøve kræfter med naturen, deres fysiske kunnen og det fællesskab der er, når man går til spejder.

Nyt udstyr til fiskning

Her den anden dag, kom min yngste søn så og spurgte, om han ikke måtte få nogle nye fiskestænger, da de skulle ud og fiske med spejderklubben i denne her uge. Godt nok fik han nogle billige fiskestænger for ca. et års tid siden, hvor han sidst var ude og fiske med alle spejderne fra spejderklubben, så derfor tænkte jeg, at han da slet ikke havde brug for nogle nye fiskestanger. Da vi kom op på loftet og fandt dem, kunne jeg dog godt se, at han var vokset meget, og hvad der dengang var nogle børnefiskestænger, som han sagtens kunne passe, kunne jeg godt se, at det slet ikke ville fungere i længden.

fiskestænger

Fiskehjemmesider

Vi gik derfor ind på internettet, hvor vi kunne kigge på noget billigt fiskeudstyr til ham. Jeg havde nemlig en fornemmelse af, at hvis vi ville købe nogle nye stænger til min søn, skulle vi holde os væk fra butikkerne, og i stedet finde nogle fiskestænger online, da de er langt billigere end dem i de fysiske butikker. Vi gik derfor ind på en søgemaskine og gik i gang med at søge efter nogle stænger til ham. Efter vi havde søgt lidt rundt på internettet, fandt vi et sted, hvor de havde noget outdoor udstyr.

fiskeudstyr

Billigere på nettet

Vi kiggede lidt rundt på siden, for at finde det rette udstyr til min søn, da vi fandt over noget meget billigt fiskeudstyr. Dog undrede det os lidt, at det var et vildt godt mærke, men stadig til ingen penge. Vi fandt ikke rigtig noget svar på det, og måtte nok bare konstatere, at det var på udsalg. Så vi gik straks i gang med at finde alt det udstyr min søn havde brug for, nu når det var så billigt for så meget fint udstyr. Alle tingene kom allerede med posten to dage efter, lige tids nok til, at han kunne have det med på tur.