Alternativ til rygning

Jeg købte for en måneds tid siden en e cigaret, da jeg hørte om den igennem mine venner og på internettet. Da jeg købte cigaretten, fik jeg noget e cigaret væske med, som skal fyldes i den, så man kan ryge på den. Når væske e cigaret er opbrugt, køber man blot noget nyt og fylder i den. Det er efter min mening rigtig smart og virkelig nemt. Det gode ved sådan en cigaret, er at man altid kan have den med sig rundt, og når man så ryger den, lugter det ikke og skader ikke ens omgivelser. Lugten er dejlig frisk, og en virkelig stor kontrast til den normale cigaret, som lufter lagt vægt af nikotin.

Bestil dem på nettet

Da jeg bestilte min cigaret hjem fra en hjemmeside på internettet, bestilte jeg også flere forkellige e væske med til den, så jeg kan skifte lidt imellem dem. Den ene duft dufter af æbler, mens den anden dufter af blomster. Det er ret sjovt, sådan at kunne ryge forskellige dufte. Det væske til e cigaret som jeg købte, indeholder stadig nikotin, som er det der normalt gør at man bliver afhængig af cigaretter. Så det er blot et alternativ til de normale cigaretter, som lugter rigtig fælt. Derfor bliver man stadig afhængig. Dog er det også et godt initiativ til at skulle stoppe med at ryge.

Submit a Comment