Småkager og andet bagværk

Småkager og andet bagværk

Der er få ting i tilværelsen som er lige så vigtige som god mad

Der findes oceaner af forskellige retter og måltider og råvarer som man kan bruge i tilberedningen af forskellige ting. Derfor hylder vi i denne artikel maden og kogekunsten.
Forestil dig en verden uden smør. Det er en hovedingrediens i alt fra forretter, hovedretter og desserter, til bagværk og kager af alle mulige slags. Der er smør i rigtig mange ting og der er ingen grund til at erstatte det med nogle andre ting, som for eksempel olier eller plantebaserede smøreprodukter. Den helt særlige, let salte, smag som smør tilføjer madlavningen kan ikke erstattes af noget andet. Der er flere gange lavet undersøgelser hvor man har tilberedt den samme ret med smør og et erstatningsprodukt, og hver gang er smagsvinderen smør varianten. Det er tydeligt at smage når man for eksempel bager småkager. Der passer den saltede smag ag smør og fedt rigtig godt sammen med det søde og bløde som en småkage også indeholder.