Lækker mad er blevet en national sportsgren

Lækker mad er blevet en national sportsgren

I disse travle tider er madlavning kommet tilbage i fokus

I firserne og halvfemserne handlede alt om at man kunne købe sig til de ting man gerne ville have, og derfor blev fast food og food to go mere en populært. Men efter krisen har folk haft en tendens til at søge mere tilbage til de naturlige almindelige aktiviteter, og derfor er mange mennesker begyndt at gå op i madlavning. Og vi snakker ikke kun traditionelle retter som boller i karry, nej det er avanceret gastronomi og kulinaritet, som mange nu bruger deres fritid på. Det handler ikke længere bare om at blive mæt og få noget mad i maven, det handler om forberedelserne, om at råvarerne skal være i god kvalitet og så skal det også være i så høj en standard at man føler sig forkælet i hverdagen. Weekendmad er ikke længere et fænomen hvor man lægger sig i selen. Nu til dags spiser man god mad alle dage, og det behøver ikke være dyr mad. Det er blandt andet også derfor at der er så mange madprogrammer i fjernsynet, på grund af tendensen.